Olen Anne Tarmaa ja näillä sivuilla kerron omien koirien sekä kasvattiemme kuulumisia. 

      

 

Pienenä haaveilin, että jonain päivänä vielä ostan oman koiran ja se olisi Collie. Lyhytkarvaisista minulla ei ollut silloin vielä tietoakaan. Kun sitten ensikerran näin sellaisen, tiesin että tämä on minun rotuni. Ihastuin ulkonäössä juuri sen lyhyeen turkkiin jonka ansiosta sen kaunis runko tulee esiin. Ja koiran ihanaan ilmeeseen kun se saa tekemistä. Luonne on aivan kohdallaan minun mieleeni; kotioloissa rauhallinen, pysyy poissa jaloista. Mutta virtaa löytyy aina kun sitä tarvitaan ja sen kanssa voi tehdä mitä vain.

Aluksi en tiennyt mitään koiranäyttelyistä, mutta kasvattaja kertoi muutamasta pentunäyttelystä meidän nurkilla ja päätin mennä kokeilemaan. Mutta siihen jäikin koukkuun... pitikin pian päästä kaikkiin lähiseudun näyttelyihin ja pian kauemmaksikin. Ja sitten koiria vain alkoi kertyä enemmän ja enemmän. Koirieni kanssa harrastelen näyttelyiden lisäksi rajallisen vapaa-ajan puitteissa myös jälkeä ja tokoa. 

Kennelnimeni sain kesällä 2002,  halusin nimen joka kuvaa rodun kotimaisemia (suomeksi Tuulen piiskaamat ylängöt) vaikka se onkin todella vaikea... Ja nyt on teetetty jo seitsemän pentuettakin.  Olen suomen Kennelliiton, Collie yhdistyksen ja Suomen Palveluskoiraliiton jäsen. 

Jotain myös meidän perheestä johon kuuluu lisäkseni mieheni Ari, Sami 19v. sekä Minni 10v. Ja tietysti ne koirat: Nelli, Iina, Myy, Muru ja Paavo. Pentuja meillä on aika harvakseltaan, noin yksi pentue vuodessa, seuraavat mahdollisesti keväällä (riippuu juoksuista). Pennut tottuvat meillä lapsiin ja elämän meteliin ;)                   

Kennel Windswept Height´s

Anne Tarmaa,  

Järvintie 22,  

25130 Muurla,   Finland

    p.0400-512349

    tarmaa(at)mbnet.fi